Bezorgen
Verzending is gratis voor bestellingen vanaf 75.-. Onder de 75.- betaalt u 6.95 verzendkosten. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Bestelt u voor 16.00 uur, dan kunnen we bijna alle artikelen de volgende dag bezorgen, waar u wilt binnen Nederland. In de kassa maakt zelf een keuze voor het bezorg adres. Wilt u liever een andere dag het pakket geleverd krijgen, geen probleem. Geef dit aan bij het afronden van de bestelling en het pakket wordt bezorgt op de gewenste dag.

Track & Trace
Op het moment dat het pakket bij ons de deur uit gaat ontvangt u een email met daarin de verzendgegevens, zodat u de bestelling kunt volgen. Mocht u vragen over de bestelling hebben staan wij ook iedere dag vanaf 10.00 tot 17.00 u voor u klaar.

Veilig betalen
U bepaalt hoe u wilt betalen. Wij bieden u de volgende betaalopties aan:
– iDEAL: direct online betalen via uw eigen bank (gratis)
– Betalen met uw creditcard (gratis)

Retourneren is altijd gratis

Tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u uw bestelling (of een deel ervan) retour sturen. Dit is altijd gratis. Stuurt de volledige bestelling terug, dan hoeft u eventueel in rekening gebrachte verzendkosten niet te betalen. Voor uw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Bent u niet tevreden? U kunt vrijwel alle bij ons gekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking binnen de zichttermijn gratis terugsturen.

Artikelen die u niet kunt retourneren zijn:
– producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast
– artikelen waarvan de verzegeling is verbroken en die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene niet kunnen worden teruggezonden
– boek, audio- en video-opnamen en/of computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken